novinka   tým CVIQ / 30. 04. 2020

O novém projektu

Co jsme pro vás připravili během doby koronavirové? Na co se můžete těšit během celého následujícího roku? Jaké budou novinky v podcastech, na našem videokanálu youtube či přímo na našem webu pro laickou i odbornou veřejnost? To vše a mnohem více se dozvíte v tomto článku.


    Měsíc květen není v tomto roce pouze o rozkvétání stromů, příchodu jara či polibku pod rozkvetlou třešní. Měsíc květen je i o nových příležitostech, nových začátcích i o nových projektech. Připravili jsme si pro vás totiž hned několik novinek, kterými bychom vás chtěli vzdělávat, informovat, ale zároveň i bavit. A tak jsme se jednoho dne sešli a snažili se vymyslet něco prospěšného pro veřejnost i odborníky. Zrodil se projekt.

    Protože podcasty se vám líbí, rozhodli jsme se k audio stránce přidat i vizuální vjem. Jak je známo, každý přijímá informace trochu jinak. Představte si sebe na skupinové lekci, na semináři nebo workshopu. Zavíráte oči? Pouze posloucháte nebo si vše horlivě píšete? Stačí vám si cviky prakticky vyzkoušet a víte, jak na ně? Možná nad tím ani nepřemýšlíte, ale jistě jste si zapamatovali něco jiného než váš kolega. A proto jsme vytvořili projekt, který má každému, co nabídnout. Tak, aby ke každému z vás informace dorazila, třeba i jinou formou.

    A o čem jiném bychom se bavili než o pohybu. Hlavní myšlenka je jasná: šířit povědomí o inteligentním pohybu. Oslovit chceme hlavně širokou veřejnost a aktivní cvičence, kteří mají zájem nechat se obohatit o vědomosti, zkušenosti a praxi našich pohybových specialistů. O jaké novinky se tedy jedná?

Články

    Každý měsíc bude zaměřený na určité téma. Máme celý rok na to, abychom prozkoumali celé naše tělo od hlavy až po patu. Odborný článek, který vyjde 1-2x měsíčně, se tedy bude věnovat tématu, které vám budeme odhalovat. Tak třeba nyní vám již mohu prozradit, že květen bude měsíc PÁNVE. Ne té na sporák, ale části těla, kterou vám srozumitelně přiblížíme. Odborný článek, který vyjde 1-2x měsíčně, se tedy bude věnovat tématu, které vám odhalíme.

Videa 

    V druhé řadě to jsou videa zaměřená na nejčastější chyby u vybraných cviků v dané probírané oblasti. Klienti a bohužel i někteří lektoři stále opakují ty stejné chyby a učí je stále stejně dokola. Proto jsme se rozhodli přispět ke změně a seznámit vás se správným provedením cviků v té nejčastější chybě. Možná si uvědomíte, že při cvičení stačí používat selský rozum a vycházet ze základů.

Podcasty

    Protože nebylo možné do videí vměstnat tolik informací, shodli jsme se na tom, že některé cviky by bylo třeba ještě řádně okomentovat. Každý měsíc uveřejníme nejběžnější cvik na danou oblast, který vám podrobněji ještě popíšeme a přiblížíme jeho provedení a správnou techniku. Nejlepší reklamou naší práce není tištěný leták nebo nějaká neurčitá webová reference, ale samotnými klient, kterému jsme pomohli. A tak jsme připravili nově i podcastové příběhy našich klientů s uvedením jednoduchého pohybového řešení daného problému. 

Videorozhovory a záznamy z přednášek

   Po celý rok nebudou chybět ani naučná videa a záznamy z přednášek pro veřejnost, ze kterých mohou čerpat i profesionálové. Obsahově i u těchto videí se budeme držet co nejvíce tématu měsíce.

    Doufáme, že se vám projekt bude líbit a budete ho sledovat. Těšíme se na všechny vaše ohlasy, recenze i konstruktivní kritiku, abychom ho stále mohli vylepšovat během celého roku. Rádi zodpovíme veškeré vaše dotazy.

Autor: tým CVIQ


Doporučujeme z článků

Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-