/ 14. 01. 2012

Daniel Muller - Cvičení na BOSU - Spása lidstva?

Autorka Helena Fišerová na základě spolupráce a autorizace Daniela Mullera připravili článek pro nový magazín Vitalia.cz o cvičení na BOSU BALANCE TRAINER.


Většina populace trpí svalovou dysbalancí, máme skoliózy a špatné držení těla. Bolí nás záda i kolena. Dnešní náctiletí na tom budou ještě hůře než my – dříve byly jiné hodiny tělesné výchovy, děti tolik neseděly u počítačů… Pomoci může cvičení na „půl míči“ BOSU® BALANCE TRAINER (dále jen BOSU). Oblíbili si je profesionální sportovci, kosmonauti a fyzioterapeuti.

Vypadá to jednouše. Absolvent školení Master Bosu (2007, 2008, 2009 Nizozemsko) a master trenér pro Českou republiku Mgr. Daniel Müller se postaví na „bublinu“ cvičebního nástroje BOSU a udělá holubičku. Zkusím to také, ale nějak nemohu chytit balanc.

více naleznete v článku: Cvičení na BOSU: Spása lidstva?

Autor článku: Mgr. Daniel Müller

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.



Doporučujeme z článků

Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-