/ 16. 01. 2012

Daniel Muller - BOSU® BALANCE TRAINER v ČR

Autorem Danielem Mullerem byl napsán článek pro širokou veřejnost o BOSU® BALANCE TRAINER - pro Stylový magazín nejen o aerobiku aerobicstyl.cz, 2010.

 


V České republice se objevili první kusy amerického originálu výrobku BOSU BALANCE TRAINER v roce 2005.

Jak dlouhá byla cesta do fitness center a mezi klienty?

První kusy byly jen pro vlastní používání zkušených lektorů, aby se vyzkoušely všechny možnosti použití. Aerobní lekce byly v té době propagovány po celém světě, ale lekce pomalého správného funkčního posilování bylo v plenkách. Proto Daniel Muller, později od roku 2007 Master lektor BOSU®, pracoval na aplikaci řady novodobých poznatků z lékařské rehabilitace a fyzioterapie tak, abychom mohli BOSU® BALANCE TRAINER použít i pro lekce správného a šetrného posilování pro naše tělo. ...

A tak se opět potvrdilo první pravidlo práce s originálním výrobkem:

  • BOSU® Balance Trainer NENÍ HRAČKA
  • BOSU® Balance Trainer nepoužívejte pro náročnější cvičení dokud si nebudete jisti správnou technikou cvičení na nižší úrovni

Máme si dát pozor při koupi výrobků BOSU®?

Je jen jeden originální výrobek, na kterém pracovali celé vědecké týmy a zaručuje kvalitní cvičení plné zábavy a zpevnění všech svalů na těle.

Toto upozornění platí i pro klienty - pokud chodíte na lekce BOSU, zajímejte se, zda ve vašem fitness či klubu používají originál. Jde o vaše ZDRAVÍ !

 Celý článek si můžete přečíst na aerobicstyl.cz

Autor článku: Mgr. Daniel Müller

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.



Doporučujeme z článků

Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-