/ 27. 05. 2011

Hana Müllerová - Úspěchy klientů s Pilates

Ahoj všem instruktorům, ale hlavně současným i potenciálním klientům Pilates.
Po necelých třech měsících vedení skupinových lekcí v Ostravě jsme začali lekci netradičním způsobem.


Pan Jirka na úvod hodiny vyslovil poděkování mi, jako instruktorovi a provedl shrnutí jeho dosavadních úspěchů a zkušeností se cvičením Pilates metody.
Tak mě to šokovalo a překvapilo, že jsem došla k závěru, že se s jeho zkušenostmi podělím prostřednictvím blogu na našich stránkách. Nakonec nezůstalo jen u zkušeností pana Jirky, ale trochou do mlýna přispěli i někteří další klienti. Věřím, že po přečtení jejich zkušeností, přesvědčím i Ty, kteří doposud váhají, zda mají s tímto cvičením začít a zda je pro ně vhodné, že se obrátí na nejbližšího instruktora Pilates Institute® a plně se do cvičení ponoří.
Hana Müllerová, Pilates Ostrava

Pan Jiří, Ostrava
Jako starší muž, který s přibývajícím věkem má problémy s pohyblivostí páteře, jsem přivítal nabídku, zúčastňovat se cvičení Pilates Institute. Pro mě to byly dvě podstatné věci:
1. cvičení je v místě bydliště
2. dobrá cenová nabídka.
Pod vedením instruktorky Ing. Hany Müllerové provádíme cviky pod odborným dozorem 2x týdně a můžu potvrdit, že problémy s páteří a bolesti zad, se pomalu stávají minulostí. Celková pohyblivost se pomalu zlepšuje. Cvičení absolvuji od 15. února 2011 a věřím tomu, že má celková kondice se ještě zvýší.

Paní Eliška, Ostrava
Před třemi měsíci mě snacha pozvala si zacvičit na hodinu Pilates Institute. Moc se mi nechtělo, ale šla jsem to zkusit. Slovo cvičit ve mně vyvolává různé emoce, které nemám ráda. Pocení, hopsání do rytmu, krokové variace a lapání po dechu.
Dala jsem se přemluvit a byla jsem krásně překvapená, ba co víc, byla jsem jako „Alenka v říší divů“. Hodina byla moc hezká, pohodová, nepocítila jsem pocení a dýchat jsem mohla také velmi dobře. Moc se mě toto cvičení – spíše tento pohyb zalíbil a mohu říci i učaroval. Chodím poctivě celé tři měsíce. Tělo se mi zpevnilo a co hlavně, ztratila jsem bříško, které my ženy v tomto věku máme. Cítím se velmi dobře a na každou další hodinu se velmi těším. Vřele toto cvičení - pohyb doporučuji všem ženám bez rozdílu věku, ale  také i mužům.
Tak  nashle  na některé hodině Pilates Institute!

Pan Jirka, Ostrava
Na pilates institute hodinu jsem přišel na doporučení kamarádky a trochu také ze zvědavosti. Hned v první hodině mě mile překvapil osobní přístup lektorky a příjemná atmosféra.  Po několika absolvovaných hodinách jsem začal vnímat úlevu zad, k čemuž docházelo při sedavém zaměstnání u počítače.
Po hodině pilates se cítím uvolněný a celkově cítím, že mám lepší držení těla, z čehož mám osobně velmi dobrý pocit.



Doporučujeme z článků

Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-