/ 04. 02. 2012

Malý zázrak zvaný pilates

Autorka Pavla Maříková napsala pro časopis Dieta článek o cvičení pilates s rozhovorem s osobnostmi pilates v ČR, kde na položené otázky odpovídal i Daniel Muller, časopis Dieta, číslo 03/2009, strana 70 - 72.


Jak si se k Pilates dostal?

Daniel: Zcela náhodně, přes jednu moji dávnou klientku z ameriky, když si přišla před 8 lety zacvičit na moji lekci „aby záda nebolela“, právě ona mne přivedla k danému cvičení a tím otevřela nové možnosti.Co Ti Pilates přináší?
Daniel: Především radost, že mohu pomoci lidem s problémy s páteří, dále, že mohu své zkušenosti předávat novým lektorům v našem školícím institutu

Jaký je Tvůj nejoblíbenější cvik?

Daniel: Můj nejoblíbenější cvik je jack knife, je to hodně silový prvek, ale i swan dive je můj velice oblíbený, neboť mi přesně pomáhá s páteří v místech, kde mám problém již z dětství, ze závodního plavání a z aerobiku.

Změnila se Ti postava od té doby, co Pilates cvičíš?

Daniel: Zcela určitě, hlavně po úraze hlavy, kdy jsem narazil do betonového mostu, tak mi pilates pomohlo znovu stát rovně.

Malý zázrak zvaný Pilates, IQ Pohyb Malý zázrak zvaný Pilates, IQ Pohyb Malý zázrak zvaný Pilates, IQ Pohyb

Copyright: Využití textových nebo filmových materiálů a fotografií, které jsou zveřejněny na těchto webových stránkách, je možné pouze se souhlasem provozovatele webu www.iqpohyb.cz. Přejímání obsahu stránek je možné pouze se souhlasem a jasně viditelným uvedením zdroje na začátku každého přejatého materiálu. Pro schválení nás prosím kontaktujte.



Doporučujeme z článků

Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-