/ 15. 04. 2021

Hrdinové stále existují, děkujeme

Dostávat takovéto zprávy - nápady, jako jsme dostali od Terezky Dvořáková, je pro nás radostí.
Hrdinové nejsou jen ve filmech, jsou i mezi námi. Děkujeme ti, Terko za pomoc. Vše jsme zařídili dle tvého přání a teď už paní Marta cvičí o sto šest. 


Ahoj Dane,
moc zdravím a děkuju za super online lekce. Teď "jedu" kurz zdravá záda a je to paráda moc cvičit a nevyjít ze cviku z toho, co jsem se u vás naučila. Musím říct, že moje rekvalifikace u vás a ty online lekce mě zachraňují nejen fyzicky ale vlastně i duševně během pandemie. Když na mě padají chmury jdu cvičit (samozřejmě nejen tehdy :)) a hned je mi lépe. Ale proč hlavně píšu, myslím, že včera jste uveřejnili příběh paní Marty - Nevím, jak poděkovat za vaše vzácná videa! | cviq, které Vaše cvičení hodně pomáhá, ale teď je zrovna v situaci, kdy si ho nemůže dovolit. Ráda bych jí zaplatila jeden váš online minikurz. Bylo by to možné to nějak zprocesovat? Pardon, že ti píšu na soukromý messenger, ale nejak mi nejde psát zprávy na IQ profil. Předem dekuju za odpověď. Zdravím, Terka.

Vše jsme zprocesovali a paní Marta již cvičí nejen tvůj kurzu, ale i jeden navíc, který jsme jí dali jako dárek. Děkujeme Tereza Dvořáková za Tvůj skvělý nápad, jak pomoci lidem v této nelehké době. Pomáhat lidem, kteří se chtějí zlepšovat a pracovat na svém těle pohybem je náš společný cíl. Děkujeme.

Dani,
předně moooc díky za zakoupené kurzy!
Další cviky mi ještě více pomohly na záda a už týden jen minimální bolesti - po většinu dne! Doufám, že to vydrží a bude ještě lepší :-)
Mooooc díky za vše a mějte všichni dny plné pohody a dobrých zpráv :-)))) Marta H.



Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-