děti   Helena Böhmová / 20. 11. 2018

Článek - Danovy děti aneb školení pánevního dna

Článek Heleny Böhmové je současně i malou upoutávkou na seminář Daniela Müllera Pánevní dno a zároveň také dobrým tipem pro všechny ženy, které se snaží otěhotnět. Popisuje v něm totiž, jak jí tento seminář "přivedl do jiného stavu" a metaforicky hovoří o takzvaných Danových dětech. :-)


Danovy děti aneb seminář pánevního dna

   Věřím, že Dan má již mnoho „levobočků“, o kterých ani neví a jistě i mnoho těch, o kterých ví. :-) Jak to myslím? A jak to vlastně začalo? 

   Do IQ pohyb Akademie jezdím již několik let a jednoho dne jsem se konečně dostala na velmi rychle obsazovaný seminář Pánevní dno. Opravdu těžce se na školení v IQ pohybu píší recenze. Proč? Protože všechny recenze jsou zkrátka velmi podobné.

   Bylo to samozřejmě úžasné školení, mnoho skvělých informací, legrace již od prvních vět, troška bolesti při cvičení a skládání puzzlí, jak do sebe zapadají další a další informace z již předešlých seminářů. Prostě famózní, jako vždy! :-) S recenzí bychom mohli udělat ctrl+c a ctrl+v a vždy jen poslat znova! Semináře nebývají zrovna snadné, ale rozhodně mám pocit, že jezdím za velmi vysokou kvalitou a vždy si odvezu mnoho nových a cenných poznatků... 

   Další potomek do rodiny tak úplně v plánu nebyl. Prognóza od doktora navíc zněla, že šance na otěhotnění není moc velká, jelikož zde byl jakýsi ganglion a atrofická sliznice. Obojí snižuje možnosti otěhotnění. Dalším “háčkem” byla moje mysl ve stresu z pár událostí kolem, a tak jsem s těhotenstvím upřímně vůbec nepočítala.

   A ejhle! Seminář pánevního dna byl, jak jinak, než famózní. Viz recenze výše. Uvolnili jsme co se dalo a následně jsem u nás v městečku pořádala dvě přednášky se cvičením pro mé klienty. "Povolení" bylo očividně dokonalé, protože přes všechny negativní prognózy jsem si cca po dvou měsících uvědomila, že jsem nejspíše přeskočila jednu menstruaci. Sehnala jsem si těhotenský test a “šla do toho”. Neplánované a nečekané dvě čárky na testu! Nu což, opět odložím nějaké plány na další vzdělávání a budu matkou již podruhé. Mám smíšené pocity. Situace není úplně optimální (ale kdy je) a já v duchu nevím, zda mám Danovi děkovat nebo jej proklínat!:-))) Myslím, že proběhly obě fáze. Takže Dane „díky“ a díky! :-D

   Později jsem zjistila, že jsem rozhodně nebyla jediná, kdo si ze školení pánevního dna od Dana odnesl podobný “dáreček”. A tak Ti Dane gratuluji k tolika úspěchům – minulým i budoucím dětem. :-) Křtít své dítě, určitě bych Tě žádala, aby ses stal kmotrem. Pro mě jím i přesto jsi, a tak doufám, že přijmeš mou nabídku a uspořádáme takové malé domácí křtiny. A pro ostatní VÝSTRAHA - seminář pánevního dna s Danem Müllerem v IQ pohybu může způsobovat těhotenství! :-)

 

 

Autor: Helena Böhmová


Doporučujeme z článků

Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-