/ 30. 08. 2010

reference Pilates Inspiration Day 29.08.2010

Reference absolventů Pilates Inspiraion day - pod názvem SEARCH TIME. Plno nových nápadů a skvělá atmosféra byla ve všech čtyřech lekcích znát nejen díky lektorovi - Daniel Muller, ale především díky všem účastníkům. Děkujeme a těšíme se na další Pilates setkání - Pilates Anatomie.


 

 

 

 

obsah Pilates Inspiratin Day

reference:

  • Věra Havlová, Pilates Praha
    Ahoj Daniku, dnešní Pilates ID byl opět úžasný - první hodina zaměřena na dech, byla opravdu super, ale také cvičení na stepu bylo úžasné. Také jsem uvítala, že přidáváš další cviky a tak se mi rozšiřuje zásobník cviku. Je mi báječné, nic mě zatím neboli a těším se už na Pilates anatomii. Díky.

  • Jindřiška Drábková Hrdá (Inka), Pilates Praha
    Milý Daníku, ačkoliv jsem ze zdravotních důvodů absolvovala pouze půlku dne na Inspiration Day, i tak to bylo pro mne přínosné a jsem ráda, že jsem si jej nenechala ujít. Mrzí mne, že tu první půlku dne jsem tam s vámi nemohla být. Tím víc jsem se snažila hltat zbytek dne. Alespoň jsem se odreagovala.
    Děkuji a těším se na další ID s Tebou.

  • Miša Šimáková, Pilates Brno
    Ahoj Dane, ještě jednou se omlouvám, že jsem utekla dřív, musela jsem se dostat až do Zlína, od rána dneska tlumočím. Ale hlavně jsem chtěla poděkovat za super inspiration day, bylo to užasný. Bolí mě celé tělo, ale dneska sedím na zadku, tak to jde.

  • Sylvia Musilová, Pilates Tábor
    Ahoj Dane, díky za vynikající Pilates inspiration day. Opět perfektní komplexnost- cvičení, rozbor, vysvětlení, doplnění, anatomie, kineziologie, schopnost neustále překvapovat, prostě profi přístup. Skvělé a těším se na další hodiny Pilates.

  • Jolana Novotná, Pilates Hradec Králové
    Ahoj Daníku, školení Pilates bylo fakt super. Bezva parta a i program byl výborný. Člověk by řekl, že je to pořád stejné, ale já mám pocit, že je to pokaždé jiné a zase přínosné. Díky a těším se na další ID s tebou.

  • Štěpánka Halamová, Pilates Strakonice
    Ahoj, den s Pilates byl skvělý. Opět nové inspirace, jiné náplně hodin, skvělá hudba a dal si mi pěkně do těla - bolí mě tricepsy, zadní strana stehen, břišní a cítím se fakt super. Kdy bude další Inspiration day?

  • Eva Vaňková, Pilates Tábor
    Ahoj Dane, nebyla jsem schopná napsat hned po cvičení, protože ještě teď jsem plná dojmů. V pilates jsem samouk, a tak jsem se na Inspiration day moc těšila , ale překonalo to všechna má očekávání. Díky za trpělivost, precizní vedení a dokonale připravené hodiny! Tohle mi žádné knihy ani DVD nenahradí!

  • Markéta Hřídelová, Pilates Strakonice
    Ahoj Dane, ještě dnes vzpomínám na úžasně strávený Pilates ID. Druhý den jsem těžko vstávala (samozřejmě přes bok) z postele. Pod tvým vedením hodiny krásně plynou, jsou podnětné, zábavné, ale přitom náročné. Jo a konečně jsem pochopila shoulder bridge (pozn. zatím Markéta neprošla našim kurzem Pilates Instruktor). Těším se na další setkání.

  • Hana Čumpulková, Pilates Litoměřice
    Ahoj Dane, v úvodu se ještě vrátím k srpnovému Pilates ID, byl to super den se spoustou inspirací, nápadů a novinek -  ostatně jako na každé akci, kterou jsi pro nás připravil. Těším se na Pilates anatomii, která mi určitě moc pomůže a spoustu informací si ještě ujasním. To víš, my co máme technické středoškolské vzdělání bez biologie to máme trošku složitější.


Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-