/ 26. 07. 2010

reference Pilates Inspiration Day 25.07.2010

Reference absolventů Pilates Inspiraion day - pod názvem HOLIDAY TIME. Plno nápadů a skvělá atmosféra byla ve všech čtyřech lekcích znát nejen díky lektorovi - Daniel Muller, ale především díky všem účastníkům. Děkujeme a těšíme se na další Pilates setkání.


 

 

 

 

obsah Pilates Inspiratin Day

reference:

  • Věra Havlová, Pilates Praha
    Dneska to bylo zase jako vždy skvělý. V srpnu asi tu nedělní, večerní hodinu zruším, abych si to užila až do konce. Jsem rada, že tam byly uz i cviky pro pokročilejší, něco budu zařazovat i do jógy, většina jich chodi už dlouho, takže s nima si to mužu dovolit. Těším na srpnovy Pilates Inspiration day - 29.08.2010.
    Diky a měj se krásně. Jo a cítím pořádně záda a břicho.

  • Jindřiška Drábková Hrdá (Inka), Pilates Praha
    Byl to můj první  Inspiration Day při Pilates Institute®. Bylo to pro mne velmi inspirující a poučné. Cvičili jsme 4 různé hodiny, pokaždé jinak zaměřené, kdy jsme si i vyzkoušeli hodinu sestavit. Na závěr každého bloku cvičení s námi Dan neopomenul hodinu důkladně probrat a rozebrat. Pro mne a následně pro mé klienty to bude obohacení. Fakt super! Mít víc času a peněz. Přála bych si, takové ID mnohem častěji. Jen tak dál Dane. Děkuji.

  • Sylvia Musilová, Pilates Tábor
    Čao  Daníku, díky za vynikající cvičební  víkend. Je to vždy obohacující, žasnu  jak  Ti  to  jde. Mylím, že  jsme byli nejenom my unaveni, ale žes měl toho taky dost, dva dny v plné pohotovosti  je  náročné. Díky.

  • Dana Šilhánková, Pilates Praha
    Dane, byl to tedy Pilates intenzivní den. Ještě dnes tak nějak vlaju, ale nic nebolí. Když si pročítám poznámky, tak si nejsem jistá, že z toho dokážu udělat tak parádní hodinu. Ten šmrnc a šťávu, kterou Tvoje učení má, to je dar. Díky moc.

  • Petra Vostřáková, Pilates Praha
    Ahoj Daní, děkuju za další skvělý den s Pilates a báječnou atmosféru, která tam, především díky Tobě, byla. Mám spoustu nových poznatků a inspirace (mimochodem lekce tanečního pilates byla pro mě úplně něco nového a super).
    Včera jsem po celém dni odpadla únavou, ale dnes se cítím báječně, trošku něco pobolívá :-), ale jako pokaždé mám pocit, že jsem se krásně celá narovnala, a taky nakopla energií. Už se mooooc těším na další inspiration day!

  • Jitka Křemenková (ta s ploténkou)
    Ahoj Dane, děkuju mockrát za možnost se zůčastnit, i když jsem zdaleka nebyla na úrovni ostatních účastníků. Dalo mi to velice moc. Hledám si někoho s tímto kurzem v Brně a chci cvičit dál a spojit to se znalostma z SM systému. Ještě jednou děkuju za super atmosféru a přístup.

  • Iveta Bartošová, Pilates Brno
    Ahoj Dani! No co ti mám povídát "SUPER"!!! Nasála jsem mnoho inspirace, mnoho energie... mám mnoho radosti ze smysluplé práce, které se věnuji 4 roky díky PILATES INSTITUTE!!! Tudíž i tobě, jelikož jsi skvělý lektor!!!  Pa pa, zase příště!!!

  • Hana Čampulková, Pilates Litoměřice
    Ahoj Dani, neděle byla jako každé cvičení s tebou SUPER. Prostě bomba, paráda, mazec. Každá další hodina mě jen utvrzuje v tom, že přihlásit se na tvůj kurz bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě. V dubnu jsem odjížděla s vědomím, že je Pilates zdravé cvičení, dnes už vím že to je ten nejlepší životní styl a jsem ti vděčná, že jsi mi pomohl dojít k tomuto poznání, děkuju. Moc děkuji za příjemný den tobě i ostatním účastnicím a účastníkům a těším se na srpnové setkání. Páčko.

  • Iva Hoffmannová, Pilates Praha
    Ahoj Dane, díky za skvělý Pilates inspiration day. Byla to bomba. Kromě toho, že se mi jako vždycky lehce zavařil mozek a tělo pociťovalo únavu po cvičení, mě opravdu nadchla taneční hodina. Nevěděla jsem, že jde Pilates pojmout i touto formou, ale musím říci, že to bylo úchvatné. Takže se těším na srpnové setkání.

  • Monika Valdhansová, Pilates Praha
    Ahoj Dane, moc děkuji za nedělní inspiraci pro další mé lekce. Bylo to moc fajn, i když jsem trošku při té poslední hodině i chrupla, ale nebylo to nudou, ale to počasí. Přišla jsem domů absolutně vyřízená, ale ráno mě nic nebolelo, tak jsem si říkala, že je to bomba. Večer mě napadlo, co si jít takhle zacvičit chitoning na Radku? Přece jen už mám své dvě lekce s klienty odcvičené a po Radce už mě čekají jen další dvě! Hmm, převýborný nápad, byl to prostě Pilates Institute, docela dost jsem tě proklínala už po první minutě, takže mě vlastně bolí všechno. Ale šla jsem na ni proto, jelikož si mě navnadil Pilates Institute FLOW, to bylo fakt super. Měj se krásně a zase někdy až někdo pohlídá.

  • Silva Kůtová, Pilates Brno
    Ahoj Dane, opravdu inspirativní Pilates den, řada nových pohledů na věc. Moc mi pomohlo podívat se na class managment jinýma očima, trochu jsem se motala v kruhu a pokud ti chodí každý týden stejní klienti, hrozí nebezpečí, že si té monotónnosti všimnou... Nejvíc se mi líbila lekce se zaměřením břicho záda a úplně nově "taneční" pojetí... Těším se v srpnu.

  • Michal Valdhans, Pilates Praha
    Ahoj Dane, Pilates Inspiration Day byl zase bomba, opravdu dodal tu správnou inspiraci do hodin. Už ráno jsem se rozhodl, že se nebudu šetřit a že si užiji naplno to, že mi někdo říká co a jak mám dělat. Mé snažení se ukázalo následující dny, kdy mě „příjemně bolelo“ celé tělo a cítil jsem okamžité výsledky na své páteři. Své klienty jsem varoval, že jsem absolvoval další školení PIlates, ale ti co nedali na mé rady, ať na mě minimálně týden po ID nechodí, skončili se stejnými pocity jako já. Celé školení bylo super a dalo mi mnoho, například to, že jsem pochopil, k čemu je Crab. Doufám, že takto ovládnu i pokročilé pozice na levelu II - Pilates osobní trenér. Těším se na příště.

  • Štěpánka Halamová, Pilates Strakonice
    Tento den jsem si užila - skvělá atmosféra, každá hodina úplně jiná, skvělí lidé, úžasné vedení, krásně jsem se protáhla a děkuji za hodinu dance Pilates - to bylo super. Zase mám další inspirace pro své lekce. Jsem ráda, že vždy se dozvím něco nového - kam na to pořád chodíš? Těším se na další akce.


Nakup si pomůcky

Triko

Koupit 200,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno

Koupit 452,-

Sada míčků pro vbočený palec a pánevní dno včetně poštovného

Koupit 615,-

Půlmíček

Koupit 180,-

Desky IQ

Koupit 121,-

Triko

Koupit 258,-